DANCE FLOW

De opbouw van deze les kan je vergelijken met een Zumba les. De muziek wordt aangezet en je wordt meteen door de docent meegenomen in de dance flow. Het verschil met een traditionele Zumba les zit hem in de veelzijdige muziek die wordt gebruikt tijdens deze les waardoor je ook heerlijk kan genieten van verschillende dansstijlen! De docent neemt je mee, de muziek werkt aanstekelijk en er zijn dus geen moeilijke choreografieën.

De ultieme combinatie om heerlijk te kunnen swingen en genieten!

KLEDING TIJDENS DE LES

DAMES

  • Gemakkelijk zittende kleding
    om in te bewegen

HEREN

  • Gemakkelijk zittende kleding
    om in te bewegen

KLEDINGVOORSCHRIFTEN

in de juiste kleding, dans je nog beter!

Kledingvoorschiften in de danslessen zorgen voor een rustig beeld. Hierdoor kunnen de docenten de leerlingen goed controleren en corrigeren. Een docent(e) kan alleen goede aanwijzingen geven als de houding van het lichaam goed zichtbaar is. Onjuist uitdraaien kan bijvoorbeeld op korte of lange termijn resulteren in vervelende blessures.

Naast het rustige beeld, creëert het ook eenheid binnen de groep. Verder dient de uniforme kleding vaak ook als de basis voor kostuums bij voorstellingen en presentaties. Via de website: https://www.just4dance.nl kan je alle kleding bestellen

Kledingvoorschriften - lijfje